چهارشنبه 29 مهر 1394 جلسه شورای برنامه ریزی و طراحی سامانه آموزش مهارتهای تحصیلی دانشجویان

جلسه شورای برنامه ریزی و طراحی سامانه آموزش مهارتهای تحصیلی دانشجویان در روز یکشنبه مورخ 26 مهر ماه 94 در پژوهشکده آموزش باز و از دور برگزار شد.

دکتر زندی رئیس پژوهشکده ضمن اعلام این خبر افزود که هدف از تشکیل این شورا طراحی و مدیریت پروژه های نیاز سنجی مهارتهای تحصیلی دانشجویی، انتخاب راهبردهای تقویت این مهارتها و در نهایت طراحی سامانه مجازی آموزش مهارتهای تحصیلی ویژه دانشجویان است .
قابل ذکر است در این جلسه علاوه بر رئیس پژوهشکده ؛ دکتر هادی غفاری (رئیس دانشگاه پیام نور استان مرکزی)- دکتر مرتضی رضایی صوفی (رئیس دانشگاه پیام نور استان گیلان) دکتر نازیلا خطیب زنجانی (مدیر گروه آموزش و نوآوری) دکتر مژگان آگاه (استادیار روان شناسی دانشگاه)  شرکت داشتند.